Tantrički terapeut

Tantra maser

Sa porastom popularnosti tantričke masaže i povećanim interesovanjem za istu, javila su se i nova pitanja. Jedno od najčešćih je “Ko je tantra terapeut?”. U ovom tekstu ćemo rešiti sve vaše nedoumice i odgovoriti vam na pitanja vezana za tantra terapeute, njihov rad i praksu.

Ko je tantra terapeut?

Tantra terapeut/praktičar/maser je osoba koja je specijalizovana za korišćenje tehnika tantre u masaži. Tantrički terapeut koristi tehnike prilikom kojih utiče na vaše fizičko biće, kao i na vaš duh i energiju.

 

Tantrički terapeut poseduje znanja i veštine koja koristi da bi ovladao vašom energijom, a zatim je usmerio i vodio vas do viših nivoa orgazmičke percepcije. Da bi ovaj proces bio valjan, mora postojati poverenje između klijenta i terapeuta.

Koja znanja mora da poseduje tantra terapeut?

Veštine koje tantra terapeut poseduje
Znanja i veštine tantra terapeuta

Tantrički terapeuti prolaze dugu i detaljnu obuku da bi ovladali drevnim znanjima i veštinama tantre. Nakon završetka obuke tantra terapeuti imaju mogućnost da vam pomognu sa brojnim problemima i spoznajama, a sve u cilju ovladavanja sobom. Kada iskusite tantra masažu vođenu stručnjakom, vaša energija će biti transformisana, vaše unutrašnje ja će biti podignuto na viši nivo.

 

Tantrička masaža nije samo fizičko, već i duhovno iskustvo. Samim tim, znanja i veštine koje tantra terapeut poseduje su mnogo šira od domena fizikalne terapije.

Da biste iskusili prave benefiti tantričke masaže, tantra terapeut mora biti stručan. Veštine koje pravi tantrički terapeut poseduje su:

 1. Znanja iz klasične relax masaže, uz stimulaciju erogenih zona
 2. Korišćenje zadovoljstva u službi lečenja i oslobađanja od trauma
 3. Vraćanje mira i blaženstva, uravnoteženje sistema
 4. Pristupanje blaženstvu kao stanju postojanja
 5. Isceljenje, kako fizičko, tako i duhovno
 6. Pomoć pri seksualnoj disfunkciji

Nedoumice i zablude u vezi tantričkog terapeuta

Neophodno je razrešiti neke od čestih nedoumica koje prate stručnjake u tantra masaži:

 • Između tantra terapeuta i klijenta nema seksualnog odnosa.
 • Tantrički terapeut je obučeni stručnjak. Neophodno je proći obuku, nakon koje se dobija sertifikat i jedino tada se postaje tantra terapeut.
 • Kao i u mnogim profesijama i u ovoj postoje šarlatani, dobro se informišite. U našem salonu, svi tantra terapeuti su obučeni i sertifikovani.
 • Tantrički terapeuti ne masiraju lica mlađa od 18 godina.
 • Tantra terapeut vas neće masirati tokom menstrualnog ciklusa. Ni jedan vid masaže se ne preporučuje u ovom periodu zbog ubrzavanja protoka krvi.
 • Tantrički terapeuti vas neće masirati ukoliko imate opekotine, ili otvorene rane.

 

Tantra terapeut i vaš put ka isceljenju

Stručnost i veština su glavne odlike naših tantričkih terapeuta i time se ponosimo. Redovno praktikovanje tantričke masaže vodi do potpunijeg, ispunjenijeg i srećnijeg bitisanja. Tantra terapeut će vam pomoći da kanališete svoju energiju i dođete do nove spoznaje realnosti. Isprobajte jednu od naših masaža i uverite se i sami. Ukoliko imate dodatna pitanja, kontaktirajte nas.