Nuru masaža – Sve tajne ove zavodljive tehnike

Sve što treba da znate o nuru masaži

Kada čujete reči nuru masaža na šta prvo pomislite? Na dan ispunjen opuštanjem i relaksacijom? Na senzualno iskustvo koje može dovesti do duhovnog i telesnog zadovoljstva? Ili se prosto zapitate, šta uopšte nuru masaža znači? Hajde da pojasnimo.

Svima nama ponekad treba neko novo iskustvo, nešto zanimljivo i uzbudljivo. Nešto što će probuditi i pokrenuti naše unutrašnje biće, fokusirati našu energiju i pružiti nam eksploziju zadovoljstva. Do svega toga vas može dovesti nuru masaža.

Šta je Nuru masaža?

Definisanje nuru masaže
Nuru masaža – tehnika erotske masaže

Nuru masaža je tehnika erotske masaže koja potiče iz Kavasakija, Japan. U prevodu sa japanskog reč nuru znači klizavo. Razlog za to je poseban gel koji se koristi u ovoj tehnici. Gel je bez boje i bez mirisa, napravljen od nori algi.

Nuru masaža je osmišljena tako da izaziva jake taktilne reakcije, koje dovode do oslobađanja stresa. Moderan život je užurban, dovodi do umora i prezasićenja. Nekada je potrebno isključiti se i posvetiti vreme sebi, relaksirati telo, um i duh.

U takvim trenutcima je nuru masaža idealna. Ali, šta zaista uključuje nuru tehnika masiranja?

Šta uključuje Nuru tehnika?

Cilj nuru masaže nije samo opuštanje mišića. Nuru tehnika se koriste u kombinaciji sa drugim vidovima masaža da bi se dostigao nivo relaksacije koji prevazilazi fizičko biće i postaje duhovno putovanje. Nuru tehnika se kombinuje sa:

 1. Švedskom tehnikom masiranja – uključuju zagrevanje mišića kroz umirujuće pokrete
 2. Aromaterapijskom masažom – uključuje korišćenje esencijalnih ulja
 3. Klasičnom relaks masažom – podrazumeva duboko opuštanje mišića
 4. Tantričkom masažom – podrazumeva masiranje celog tela istočnjačkim tehnikama
 5. Refleksologijom – holistička terapija koja se primenjuje kroz masažu stopala

Ovaj specifičan spoj čini iskustvo koje nuru masaža pruža jedinstvenim.

Kako se Nuru masaža razlikuje od ostalih tipova masaže?

Klasična masaža se fokusira na vaše telo, donoseći vam trenutno olakšanje. Nuru tehnika je drugačija. Korišćenjem ove tehnike masiranja, ne dolazi samo do trenutnog, fizičkog poboljšanja, ona prodire dublje.

Kada se primenjuje nuru tehnika masiranja klijentu se pruža tretman koji je sveobuhvatan. Maser vas svojim dodirom vodi kroz ovo iskustvo, razbija vaše blokade i usmerava vašu energiju. Kanalisanjem energije postiže se poseban vid duhovnog blagostanja.

Nuru tehnika se koristi za oslobađanje od stresa i poboljšanje raspoloženja, donoseći istovremeno seksualnu stimulaciju i zadovoljstvo, kao i poboljšanje opšteg zdravlja.

Benefiti Nuru masaže

Benefiti za vaše telo i duh zahvaljujući nuru masaži
Poboljšanja koja ćete osetiti zahvaljujući nuru masaži

Nuru masaža predstavlja jedinstveno iskustvo pri kom se čula opuštaju, a zatim na senzualan način stimulišu. Ovaj balans stvara poseban doživljaj koji telu i duhu donosi blagostanje. Neki od benefita nuru masaže su:

 1. Poboljšava cirkulaciju
 2. Unapređuje zdravlje mišića i zglobova
 3. Nuru gel dovodi do hidratacije kože i povećava njenu elastičnost
 4. Pomaže pri oslobađanju od stresa
 5. Umanjuje anksioznost
 6. Pospešuje seksualne odnose

Kroz senzualni dodir, duboko disanje i ritmičke pokrete stvara se autentični doživljaj koji će vam stimulisati duh i telo, dovodeći vas do isceljenja.

Svi mogu da uživaju u čarima Nuru masaže

Iako su tehnike nuru masaže poreklom iz Japana, veoma brzo su se raširile čitavim Zapadnim svetom. Uzbuđenje, opuštanje i zadovoljstvo nisu rezervisani ni za koga posebno. Svako od nas ih može i treba sebi priuštiti. Bez obzira naš vaš pol i godine (ukoliko ste punoletni), nuru masaža je za vas.

Nuru masaža je i osmišljena tako da njene tehnike donose benefite svima. Pa zašto to ne biste bili baš vi?

Nuru tehniku kombinujemo sa svim masažama koje su u našoj ponudi. Zakažite termin, probajte jednu od naših masaža, oslobodite svoju energiju, i prepustite se našim stručnim terapeutima koji će vas voditi kroz jedinstveno senzualno iskustvo.